Sosyal Medya Kısıtlanırsa Ticaretiniz Nasıl Devam Edebilir?
  • 03
  • Temmuz

Sosyal Medya Kısıtlanırsa Ticaretiniz Nasıl Devam Edebilir?

Sosyal Medya Hesabınız Kısıtlanır veya Kapanırsa Ticaretiniz Nasıl Devam Eder?

Ticaretinizin tamamını sosyal medya üzerinden kurduysanız ve kullandığınız sosyal medya mecrası veya mecraları kısıtlamaya veya kapatılmaya kadar giderse bugüne kadar büyük uğraş ve emeğiniz bir anda toz olup gidebilir. Biliyoruz ki sosyal medyanın gücüne inanarak uzun süredir web sitenizi yaptırmayı ertelediniz veya artık hiç yaptırmamayı bile düşünmüş olabilirsiniz.

Şimdi harekete geçme zamanı

İşiniz aktif şekilde sosyal medya ağlarında yürürken ve ulaştığınız kitle ile bir iletişim halindeyken hızlıca harekete geçme zamanıdır. Kitlenizi kurulacak web sitenize yönlendirmeniz "şimdilik" daha mümkünken, sosyal medya hesabınız kısıtlandıktan sonra bunun için geç kalmış ve büyük kayba uğramış olursunuz.

Web Sitesi Sahibi Olmanın Avantajları

Web sitesi sahibi olarak herşeyden önce müşterilerinizin ve takipçilerinizin gözünde "profesyonel" olduğunuzu ve işinize emeğinize ekstra özen ve değer biçtiğinizi gösterirsiniz.

Uluslararası piyasada web siteniz olması sizi profesyonel kılar ve dikkate alınmanızı sağlar. Eğer bir web siteniz yoksa da uluslararası ciddiye alınmanız neredeyse imkansızdır.

Profesyonel ve size ait "şirket uzantınız ile" bir eposta adresine sahip olup kurumsallığınızı belli etmiş olursunuz. Örnek: info@mindfactory.com.tr

Mevcut sosyal medya potansiyelinizi yönlendirip onların sizin sitenize üye olmalarını sağlayıp, e-posta pazarlama yaparak sürekli ve birebir kitleniz ile iletişim halinde olabilirsiniz. Yeni hizmetlerinizi ve ürünlerinizi birebir hedef kitlenize çok az bir maliyet ile sürekli tanıtabilirsiniz.

Web Sitenizde özellikle size ait bilgileri, hizmet ve ürünleri sergileyebilir ve limitsiz şekilde içerikler oluşturabilirsiniz. Rakipleriniz ile aynı platformda değil, size ait ve size özel yerinizde her şeyiniz ile kendinizi sunabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınız kiracı olduğunuz alanlar olup web siteniz asıl tapulu arsanız, işinizi ciddi anlamda büyütebileceğiniz alanınız olur.

Herşeyden önce kısıtlamardan ve başkalarının yaptığı hatalardan kendi ticaretinize zarar gelmez ve bağımsızlığınızı ilan edersiniz.


Profesyonel bir web sitesi teklifi almak için bizimle iletişime geçin, sizin için de en iyi planı sunalım!