Kobi Destek Programı Başladı - Şimdi Başvur
  • 13
  • Ekim

Kobi Destek Programı Başladı - Şimdi Başvur

Mind Kobi Destek Programı başladı!

Kobilere (ufak ve orta ölçekli tüm bireysel ve kurumsal şirketlere) destek programımız başladı! Hizmetlerimizden faydalanmak için tek yapmanız gereken şimdi başvurmak!

Hangi hizmetleri kapsıyor?

Kobilerin yeni dünya düzeninde en çok ihtiyacı olan internet teknolojilerini kullanmak ve internette ticaret yapabilmelerini sağlayacak tüm hizmetlerimizi kapsamakta. Bunlardan bazıları şu şekilde:

Kurumsal Web Sitesi

Şirketinize yeni bir web sitesi yaptırmak veya ilk web sitenize sahip olmak istiyorsanız A'dan Z'ye hizmetimiz ile buna hızlıca sahip olabilirsiniz. Alan adı kaydı, web alanı - hosting işlemleri, Web arayüz tasarım çalışması ve içerik yönetim paneline sahip olup site yayınlandıktan sonra arama motorlarında penetrasyon ve kayıt çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. 

E-Ticaret Sitesi

Hizmetlerinizin satışını internette yapmak istiyorsanız mutlaka size ait olan bir e-ticaret sitesine ihtiyacınız var. Sizin için tüm kurumsal web sitesi niteliklerini taşıyan ve artı olarak e-ticaret yapabilmeniz için gereken shop, ödeme sistemi entregrasyonunu sağlıyoruz. Siteniz SSL güvenlik sertifikasına sahip ve satışa hazır şekilde teslim ediyoruz. 

Marketplace / Pazaryeri Sitesi

Daha profesyonel düşünen ve birçok ürün veya üreticiyi bir araya getirerek hizmet sunmak isteyenler için pazaryeri siteleri düzenliyoruz. İster kendi 10-20-30 .. mağazanızı ekleyin isterseniz başkaların sizin siteniz üzerinden satış yapmalarını sağlayın. Hepsi Mind Marketplace çözümleri ile mümkün.

Sosyal Medya Yönetimi

Web siteniz zaten var ve geliştirmeye ihtiyaç yoksa mutlaka sosyal medya yönetiminizi profesyonellerin eline vermelisiniz. Sizin için içeriklerinizi üretiyor, görsel çalışmalarınızı yapıyor, doğru hashtag seçimi yaparak kitlenizi arttırıyoruz. Her hafta düzenli şekilde günlük paylaşımlarınızı yapıyoruz ve Instagram, Facebook, LinkedIn veya YouTube gibi sosyal medya hesaplarınız tek elden yönetiyoruz. Sosyal medya da başarılı olabilmek için size ek olarak 5 kişilik bir ekiple hizmet edip danışmanlık sağlıyoruz. 

Bunların hepsi size yetmiyorsa hizmetler sayfasımzdan diğer hizmetlerimizi görebilir ve ihtiyaç halinde bunlardan da fayda sağlayabilirsiniz. 

Şimdi teklif almak için bizimle iletişime geçin, 31 Ekim tarihine kadar sizde %25 indirim fırsatımızı kaçırmayın!

İletişime Geç