2021 yılına hazırlık başladı - %50 indirim fırsatları kaçırmayın!
  • 17
  • Aralık

2021 yılına hazırlık başladı - %50 indirim fırsatları kaçırmayın!

2021 yılına hazırlık başladı - %50 indirim fırsatları kaçırmayın!

Her ne kadar olumsuz 2020 yılı yaşamış olsanız bile önümüzdeki sene büyük umutlar ile giriş yapıyoruz! İşinizi kolaylaştırmak ve ticaretinizi ertelememeniz için son fırsatlarımızı kaçırmayın!

Küresel krize neden olan covid-19 dalgası ticari faaliyetlerine ara veren ve erteleyenler 2021 yılına hazırlık yapıyor. Planladığınız ve gerçekleştiremediğiniz tüm projelerinizi şimdi ele alma vakti geldi. Özellikle sene son fiyat politikamız ile büyük bir fiyat avantajı da elde edebilirsiniz.

Kurumsal Web Sitesi ihtiyacınız mı var?

Şirketinizin, işletmenizin internette bulunabilmesi, kişi ve kuruluşlar tarafından kolayca ulaşabilinmesi ve ticaretinizi doğru tanıtabilmeniz günümüzde size büyük avantaj sağlayacaktır. Web sitesi olmayan şirketlerin artık 2021 de ciddiye alınabileceği ve iş alma olasılığı çok düşük olacak.

2020 sonuna kadar size %50 indirim sağlayarak sizi web sitesi sahibi yapmak istiyoruz!

E-Ticarete adım atmak ister misiniz?

Yaşanan son bir yılda E-Ticaretin önemi ne kadar büyük olduğunu hepimiz gördük ve toplumsal olarak bunun faydalarını anladık. Dışa bağımsız, yüksek kiralardan uzak İnternet dünyasında bir pazar yeriniz olmasını, satışlarınızı birebir kendi sitenizden en yüksek kar ile yapabilmenizi sağlamak isteriz. Bunu ertelemeden hemen şimdi yapmalısınız. 2021 bugünden daha çok internet üzerinden satış gerçekleşecek. Yerinizi alın!

2020 sonuna kadar size %50 indirim sağlayarak sizi E-Ticaret sitesi sahibi yapabiliriz! Bu fırsatı kaçırmayın!

Sosyal Medya yönetimini profesyonelce mi yaptırmak istiyorsunuz?

Sosyal medya'da olmak ile doğru pozisyon almak çok önemli ve farklı açılardır. Nelerin mümkün olduğunu ve doğru bir strateji ile neler başarabileceğinizi görmenizi, düzgün hazırlanmış reklamlar ile yüzlerce insana ulaşabileceğinizi bilmenizi ve yaşamanızı sağlıyoruz. Başarınıza başarı katmak için sizin için uzman bir ekiple çalışıyoruz.

2020 sonuna kadar size %50 indirim sağlayarak size profesyonel sosyal medya yönetimi hizmetimizi teklif ediyoruz!

 

Tekliflerimizi değerlendirmek için bize info@mindfactory.com.tr eposta adresimize, Mind Concierge iletişim hattımızla hemen ulaşın, sorularınızı cevaplayalım!